Söker ni en jurist eller advokat i Karlshamn?

Jag har ett bolag, ett företag, och det har varit så många problem med en viss kund det senaste året som har köpt massa tjänster men som inte har betalat för sig. I den bästa av världar skulle ingen behöva anlita en advokat i Karlshamn, men när det gäller det här med affärer och ekonomi som det handlar om i mitt fall, så behövde jag se till att få ordentlig hjälp av någon advokat i Karlshamn, det var min tanke. Jag lyfte det här problemet på en nätverksträff med andra företagare här i staden och berättade att jag så snart som möjligt behövde hitta en duktig advokat i Karlshamn, och då fick jag reda på att det finns en kunnig jurist som andra hade fått hjälp av och de var nöjda med hjälpen. Jag blev rekommenderad att höra av mig till Juristen Jeppsson som visserligen inte är advokat, men däremot utbildad jurist med flera år av erfarenhet i bagaget. Sagt och gjort, jag ringde Juristen Jeppson och förklarade problemet och frågade om han kunde hjälpa mig, och han tackade ja till uppdraget. Med hans hjälp drevs det senare en process i Tingsrätten där den här kunden till mig dömdes att betala det han var skyldig plus ränta. Jag hade inte klarat av att på egen hand driva en rättsprocess men Juristen Jeppsson var verkligen kunnig och visste precis hur han skulle gå tillväga, så jag vill därför rekommendera er att vända er till honom ifall ni behöver någon som kan hjälpa er med juridiska problem. De flesta som söker en advokat i Karlshamn kan många gånger få lika bra hjälp av denne jurist i stället.